Opslagstavlen

FÆLLESTURE

Dagfaris turudvalg har gennem årene planlagt og afviklet mange ture både korte og længere i nærområdet i og omkring Grib skov og uden for vores nærområde. Vi er mange, der holder af at komme ud og se noget nyt terræn. Derfor prøver vi også at arrangere ture til forskellige steder uden for klubbens område. Nogle gange kontakter vi andre klubber, som så giver os en guidet tur i deres hjemområde. Andre gange har vi selv medlemmer, som viser os rundt i deres rideterræn. Det er altid dejlige ture, som regel af lidt længere varighed. Nogle gange med madpakker eller nogle gange med mulighed for lidt mad fx på Esrum Møllegård, Fændrikhus. På de fleste ture er der tilmelding. Nogle gange er der begrænset deltagerantal

Vi har også været på ture med overnatning i Tisvilde, på Fyn og på Møn.

Ridetempoet på turene er altid roligt med mulighed for skridt, trav og tølt. Galop kan aftales, hvis der er mulighed for at dele gruppen på en mindre strækning. For at skabe tryghed i gruppen, er det er altid turlederen, der beslutter tempo. Som deltager på vores fællesture forventes det, at du kan styre egen hest.

Turene kan ses i klubbens kalender her på hjemmesiden og på FB siden, hvor kontaktoplysninger på den turansvarlige står. HUSK at melde afbud til den, der er ansvarlig for turen, hvis du står med en hest, der ikke vil læsses, ved sygdom eller andet.

Alle i klubben ud over turudvalget er velkomne til at slå ture op på vores Facebookside https://www.facebook.com/groups/239607261736/ Kontakt turudvalget via susanneholstlarsen@gmail.com omkring det praktiske.