Rytteryoga - Vinter 2013/14
Sporti tilmelding
Frist  31. oktober


Dagfari tilbyder igen denne sæson sine medlemmer, at gå til rytteryoga.

Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer. Uanset om du har prøvet yoga før eller ej.

Hvad er rytteryga? Det er helt almindelig yoga, hvor hovedvægten af øvelserne vælges ud fra hvad vi som ryttere har størst behov for at træne og afspænde.

I forløbet vil der blive arbejdet med rytterens  smidighed, balance og spændinger, da disse ofte overføres direkte til hesten. Målet er større velvære for hest og rytter.

Forløbet startes med en gennemgang af hver enkelt rytter for skævheder og spændinger i kroppen.

Og man er selvfølgelig også meget velkommen som ikke udøvende rytter, her vil man også have stor glæde af at "blive rettet op"

Til at undervise har vi Anna Worm. Anna har uddannet sig til yogainstruktør hos Søs Fejerskov. 

Tid og sted

Yogaforløbet kommer til at foregå i bordtennisrummet på tidligere Skanseskolen i Hillerød, nu kaldet Grønnevang skole. Østervang 124, 3400 Hillerød.

Onsdage  Fra kl. 19.30 - 21 

Ialt 8 gange i følgende uger: 45, 46, 47 og 48 Juleferie - Uge 3, 4, 6 og 8 (der er ikke undervisning i uge 5 og 7)

Tilmelding foregår via sporti. Sidste tilmeldingsfrist er 31. oktober, eller ved fuldt booket hold. - Holdet oprettes ved minimum 4 personer og der er maks plads til 12 personer.

Som noget nyt forsøger vi os med mulighed for gang til gang tilmelding - Dette forudsætter dog, at der er minimum tilmeldte på det fulde kursus. Gang til gang timelding vil koste 100 kr. pr. gang der afregnes direkte til Anna på aftenen. Tilmelding foregår via sms til Anne Stürup på tlf: 20 47 58 36

Prisen for fuldt kursus med 8 gange er 640 kr. (for Dagfarimedlemmer). Ikke medlemmer er også velkomne deres pris er 800 kr. for fuldt kursus.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Anne Stürup på: a.styrup@gmail.com