Rytteryoga
Sporti tilmelding
Frist 10. januar
 


Giv din hest en gave - en rytter i topform !

 Dagfari tilbyder nu sine medlemmer, at gå til rytteryoga i oktober og november.

Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer. Uanset om du har prøvet yoga før eller ej.

Hvad er rytteryga? Det er helt almindelig yoga, hvor hovedvægten af øvelserne vælges ud fra hvad vi som ryttere har størst behov for at træne og afspænde.

I forløbet vil der blive arbejdet med rytterens  smidighed, balance og spændinger, da disse ofte overføres direkte til hesten. Målet er større velvære for hest og rytter.

Forløbet startes med en gennemgang af hver enkelt for skævheder og spændinger i kroppen. Her efter øvelser en blanding af smidighed og styrketræning primært gennem yoga øvelser.

Tanken er hjælp til selvhjælp...

Og man er selvfølgelig også meget velkommen som ikke udøvende rytter, her vil man også have stor glæde af at "blive rettet op"

Til at undervise har vi igen Anna Worm. Anna har uddannet sig til yogainstruktør hos Søs Fejerskov. 

Tid og sted

Yogaforløbet kommer til at foregå i bordtennisrummet på tidligere Skanseskolen i Hillerød, nu kaldet Grønnevang skole. Østervang 124, 3400 Hillerød.

Onsdage fra midt januar til midt marts. Fra kl. 19.30 - 21 Undtagen onsdag d. 13. februar (i vinterferien) I alt 8 aftener. 

Datoerne er som følger: 16., 23. og 30. januar + 6. februar (fri i vinterferien d. 13. februar) 20. og 27. februar + 6. og 13. marts - 2013.

Prisen svarer til 100 kr. pr. gang(for Dagfarimedlemmer). Men man tilmelder sig for et fuldt forløb på 8 gange (800 kr). For personer der ikke er medlem af Dagfari er prisen 900 kr.

Tilmelding foregår via sporti fra 10. december (sidste tilmeldingsfrist er 10. januar, eller ved fuldt booket hold. - Holdet oprettes ved minimum 4 personer og der er maks plads til 10 personer.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Salli Pedersen på mail: formand@dagfari.dk